Uvjeti poslovanja

 

Narudžba i naplata

 

Naplata se vrši u hrvatskoj domicilnoj valuti (hrvatska kuna). Naručene proizvode možete platiti po ponudi transakcijskim računom.

Isporuka će uslijediti u najkraćem mogućem roku.

U skladu sa zakonom o zaštiti potrošača maloljetne i osobe kojima je oduzeta poslovna sposobnost ne mogu obavljati kupovinu na daljinu, to mogu samo njihovi zakonski zastupnici. Odgovornost za točnost unesenih podataka snosi kupac.

 

Izjava o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka i njihovom korištenju

 

Candor d.o.o se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje - kad i ukoliko dođe do realizacije neke marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Candor d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

 

Uvjeti dostave

 

Proizvode naručene putem naše internet trgovine dostavljamo u suradnji sa provjerenom dostavnom službom, po načelu "od vrata do vrata". Cijena dostave se određuje prema težini paketa i pripadnosti adrese za dostavu u pojedinu dostavnu zonu dostavne službe.

Proizvode naručene radnim danom do 12:00 h predajemo dostavnoj službi isti dan, dok proizvode naručene radnim danom nakon 12:00 h predajemo dostavnoj službi idućeg radnog dana.

Rok dostave je 15 radnih dana.

Naručeni proizvodi isporučuju se isključivo punoljetnim osobama. Molimo naručioca da napiše točnu adresu dostave ukoliko se ona razlikuje od adrese stanovanja. Odgovornost za točnost unesenih podataka snosi naručioc/kupac.

 

Povrat robe

 

Kupac je prilikom preuzimanja pošiljke dužan pregledati paket. Ako su oštećenja nastala prilikom transporta, isto je dužan prijaviti dostavnoj službi.

Kupac ima pravo na povrat i zamjenu robe ako mu je isporučena roba koju kupac nije naručio ili ako je isporučena roba kod koje je naknadno utvrđena greška ili oštećenja koja nisu nastala u transportu.

Proizvodi koji se vraćaju moraju biti kompletni i u originalnoj ambalaži sa svim pripadajućim dijelovima, priborom i dokumentacijom.

Kupac proizvode vraća o svom trošku na adresu: Candor d.o.o., Ilica 220, 10000 Zagreb.

 

Jamstvo i servis

 

Za sve proizvode iz naše ponude vrijedi jamstvo u trajanju označenom na Jamstvenom listu kojeg kupac dobiva uz svaki proizvod, a kojeg je izdao ovlašteni uvoznik ili distributer.

 

Korištenje webshop-a

 

Candor d.o.o. je uložio trud u pripremu stranica i provjeru ispravnosti podataka na njima, ali ne preuzima odgovornost za njihovu točnost. Slike i informacije proizvoda su ilustrativne prirode i ne moraju odgovarati stvarnom proizvodu. Korištenjem ovog webshop-a kupac potvrđuje da je pročitao i razumio ove uvjete poslovanja.

 

Košarica je prazna

Pogonjeno s LFS — Lightning Fast Shop

LFS je proizvod iqplusplus — © 2009 iqplusplus — Sva prava pridržana

Izmjene i dopune © 2019 ING servis

Distribuirano pod BSD Licencom