O nama

ING servis

 

ING servis, telekomunikacije i inženjerstvo, obiteljska je tvrtka osnovana 1990. godine za distribuciju opreme, montažu, servis i održavanje TV i radio antenskih sustava i instalacija.

 

Osnovna djelatnost tvrtke uključuje inženjering, prodaju, instalaciju i održavanje mikrovalnih radijskih i telekomunikacijskih sustava, VSAT, brodskih satelitskih komunikacijskih sustava, telefonskih satelitskih sustava, VoIP, DVB sustava.

 

ING servis je Professional Service Provider ( PSP) tvrtke iDirect i ORBIT, te posjeduje certifikate i tvrtki HUGES, GILAT, SEATEL i drugih. U svojstvu projektanta i integratora vodećih svjetskih proizvođača komunikacijskih satelitskih sustava, ING servis nudi široku paletu komunikacijskih rješenja u različitim područjima, različitih kapaciteta, prikladnih za raznovrsne primjene, primarno satelitske.

 

Candor d.o.o.

 

Tvrtka Candor d.o.o počela je sa radom 1995. godine te se kontinuirano razvija i nadopunjava paletu proizvoda i partnera sa kojima surađuje.

 

Kako ne pristajemo na kompromis kada je u pitanju kvaliteta, nudimo proizvode priznatih europskih proizvođača, među kojima su Technisat i Kathrein sa ponudom DVB-T proizvoda za koje smo generalni uvoznik i distributer.

 

Prateći brzi razvoj tehnologije na svjetskom tržištu trudili smo se zadovoljiti zahtjeve naših potencijalnih kupaca te se od 2005. godine povezujemo sa novim inozemnim partnerima - Thuraya, Iridium, SkyLogic, MikroTik, Yaesu....

 

U postojeću paletu proizvoda uvrštavamo nove proizvode i usluge kao što su Thuraya i Iridium satelitski telefon, TooWay satelitski komunikacijski sustav, Yaesu radioamaterski uređaji, MikroTik wireless i router rješenja.

 

Candor d.o.o. obavlja djelatnost prodaje i veleprodaje opreme dok tehničku podršku, uslugu i implementaciju sustava po sistemu ključ u ruke vrši ING servis telekomunikacije i inženjerstvo.

 

Wireless.hr

 

Wireless.hr je projekt u sklopu tvrtke ING servis telekomunikacije i inženjerstvo.

 

Wireless.hr sustavi zadovoljavaju kompletan raspon potreba korisnika bežičnog pristupa internetu (HotSpot). Za manji broj korisnika sa jednom bežičnom pristupnom točkom, pa do složenih sa velikim brojem korisnika distribuiranih putem više bežičnih pristupnih točaka.

 

Sustav je proizveden sa namjerom transparentnoga pristupa internetu krajnjem korisniku. Nosiocu usluge tj. ustanovi u kojoj se sustav implementira omogućuje kontrolu pristupa, pravednu raspodjelu resursa te nadzor korisnika u okvirima zakonske regulative.

Košarica je prazna

Pogonjeno s LFS — Lightning Fast Shop

LFS je proizvod iqplusplus — © 2009 iqplusplus — Sva prava pridržana

Izmjene i dopune © 2019 ING servis

Distribuirano pod BSD Licencom