<< Prethodna stranica - 1 2 (9 Proizvoda) - Sljedeća stranica >>

Punjači/pretvarači


MultiPlus 500VA - 1200VA
Novi modeli MultiPlusa će zamijeniti raniji MultiPlus Compact asortiman. To je snažan inverter s sinusnim valom, sofisticirani punjač baterija sa tehnologijom prilagodljivog punjenja i prekidačem za prijenos velike brzine, sve u jednom kompaktnom kućištu.
0.00 Kn*
*s PDV-om
MultiPlus-II GX
Pretvarač/punjač s ugrađenim umrežavanjem uređaja, MultiPlus-II GX komunicira sa solarnim punjačem, baterijama i drugim uređajima za upravljanje mrežnom instalacijom, izvan mreže ili daljinskim napajanjem. Mogućnost paralelnog rada za povećanu izlaznu snagu ili napunjenost baterije, MultiPlus-II GX se također može konfigurirati za trofazno napajanje. Mnoštvo naprednih značajki - kao što su neprekidno napajanje, postavljanje ograničenja opterećenja i dopuna ograničene dostupnosti mrežnog napajanja pomoću baterije - mogu se kontrolirati izravno s vašeg telefona ili pametnog uređaja. Daljinski nadzor je također moguć.
0.00 Kn*
*s PDV-om
MultiPlus
MultiPlus je, kao što i samo ime kaže, kombinirani inverter i punjač u jednom elegantnom paketu. Njegove brojne značajke uključuju pravi sinusni inverter, prilagodljivo punjenje, hibridnu PowerAssist tehnologiju te više mogućnosti integracije sustava.
0.00 Kn*
*s PDV-om
MultiPlus-II
MultiPlus-II kombinira funkcije MultiPlus i MultiGrid.
Posjeduje sve značajke MultiPlusa, plus mogućnost vanjskog strujnog transformatora za implementaciju PowerControl i PowerAssist te za optimiziranje vlastite potrošnje s vanjskim osjetilima struje (maks. 32A).
Također ima sve značajke MultiGrid-a s ugrađenim anti-islandingom i sa popisom odobrenja za pojedine zemlje.
0.00 Kn*
*s PDV-om
EasySolar
EasySolar kombinira MPPT Solarni regulator punjenja, pretvarač/punjač i AC distribuciju u jednom kućištu. Proizvod je jednostavan za ugradnju, uz minimalno ožičenje.
0.00 Kn*
*s PDV-om
<< Prethodna stranica - 1 2 (9 Proizvoda) - Sljedeća stranica >>
Košarica je prazna

Pogonjeno s LFS — Lightning Fast Shop

LFS je proizvod iqplusplus — © 2009 iqplusplus — Sva prava pridržana

Izmjene i dopune © 2019 ING servis

Distribuirano pod BSD Licencom