<< Prethodna stranica - 1 2 (6 Proizvoda) - Sljedeća stranica >>

Nadzor baterije


BMV-712 Smart
S ugrađenom Bluetooth tehnologijom, BMV Smart je spreman za razdoblje Interneta stvari (IoT). Budući da je Bluetooth implementiran u većini drugih Victron Energy proizvoda, bežična komunikacija između proizvoda pojednostavljuje instalaciju sustava i poboljšava performanse.
0.00 Kn*
*s PDV-om
Lynx Ion BMS
Lynx Ion BMS je sustav za upravljanje baterijama koji ide uz Lithium HE baterije i Lithium 24V baterije. Ima ugrađeni sigurnosni prekidač za isključivanje i upravlja balansiranjem stanica, balansiranjem baterija i punjenjem i pražnjenjem sustava. Lynx Ion BMS štiti bateriju od prekomjernog punjenja i pražnjenja.
0.00 Kn*
*s PDV-om
Lynx Shunt VE.Can
Lynx Shunt VE.Can je inteligentni 1000A šant s lokacijom za osigurač (nije uključen), ugrađeni monitor baterije točno prati stanje napunjenosti baterije. Koristite Color Control GX za čitanje informacija. Dio Lynx modularnog sustava distribucije.
0.00 Kn*
*s PDV-om
VE.Net Battery Controller
VE.Net Battery Controller (VBC) je uređaj koji nadzire stanje baterije. Neprekidno mjeri napon akumulatora, struju baterije i temperaturu baterije te koristi te podatke za izračun stanja napunjenosti baterije.
0.00 Kn*
*s PDV-om
Lynx Ion + Shunt 350/600
Lynx Ion je sustav za upravljanje baterijama (BMS) koji kontrolira 24V/180Ah litij-ionske baterije. Sadrži 350A sigurnosni kontaktor i kontrolira balansiranje ćelija, punjenje i pražnjenje sustava. Lynx Ion će zaštititi bateriju od prekomjernog punjenja i pražnjenja.
0.00 Kn*
*s PDV-om
<< Prethodna stranica - 1 2 (6 Proizvoda) - Sljedeća stranica >>
Košarica je prazna

Pogonjeno s LFS — Lightning Fast Shop

LFS je proizvod iqplusplus — © 2009 iqplusplus — Sva prava pridržana

Izmjene i dopune © 2019 ING servis

Distribuirano pod BSD Licencom