DC distribucija


Lynx Ion BMS
Lynx Ion BMS je sustav za upravljanje baterijama koji ide uz Lithium HE baterije i Lithium 24V baterije. Ima ugrađeni sigurnosni prekidač za isključivanje i upravlja balansiranjem stanica, balansiranjem baterija i punjenjem i pražnjenjem sustava. Lynx Ion BMS štiti bateriju od prekomjernog punjenja i pražnjenja.
0.00 Kn*
*s PDV-om
Lynx Shunt VE.Can
Lynx Shunt VE.Can je inteligentni 1000A šant s lokacijom za osigurač (nije uključen), ugrađeni monitor baterije točno prati stanje napunjenosti baterije. Koristite Color Control GX za čitanje informacija. Dio Lynx modularnog sustava distribucije.
0.00 Kn*
*s PDV-om
ESP DC Link Box
DC Link Box dovodi svu primarnu DC zaštitu, DC nadzor i priključke senzora u jedno jednostavno kućište. Uključuje:
- 4 Mega osigurača (2x 300A, 1x 200A, 1x 100A) i 1 Midi osigurač (60A). Oni se mogu mijenjati tako da odgovaraju zahtjevima korisnika. Mega osigurači dostupni su u veličinama od 100 do 500 amps, a Midi osigurači od 30 do 125 ampera.
- 500 amp shunt.
- Testirajte gumb s LED-om za svih 5 osigurača i LED za upozorenje o polaritetu.
- Priključene spojne točke za priključke MultiPlus napona i BMV-600.
- Priključci s osiguračima za izolaciju akumulatora s magnetskim zatvaranjem, koji se mogu kontrolirati preko ESP sustava.
- Priključnice RJ 11 i 45 za ESP sistemsku ploču.
0.00 Kn*
*s PDV-om
Lynx Ion + Shunt 350/600
Lynx Ion je sustav za upravljanje baterijama (BMS) koji kontrolira 24V/180Ah litij-ionske baterije. Sadrži 350A sigurnosni kontaktor i kontrolira balansiranje ćelija, punjenje i pražnjenje sustava. Lynx Ion će zaštititi bateriju od prekomjernog punjenja i pražnjenja.
0.00 Kn*
*s PDV-om
Lynx Distributor
Modularna DC sabirnica s mjestima za četiri DC osigurača. Pratit će stanje svakog osigurača i ukazati na njegovo stanje s LED-om na prednjoj strani. Dio modularnog sustava distribucije Lynx.
0.00 Kn*
*s PDV-om
Košarica je prazna

Pogonjeno s LFS — Lightning Fast Shop

LFS je proizvod iqplusplus — © 2009 iqplusplus — Sva prava pridržana

Izmjene i dopune © 2019 ING servis

Distribuirano pod BSD Licencom